Om oss

Tromsø Villmarksenterer en av de største aktivitetsbedriftene i Norge, og er lokalisert på Kvaløya 25 minutter med bil fra Tromsø sentrum. Vi har 300 Alaska huskyer og tilbyr alt fra 4 timer til 5 dagers turer med hundekjøring og nordlyssafari om vinteren. Om sommeren er midnattsolen i fokus og vi tilbyr kajakkturer, isbreturer og fjellturer i alle nivåer. Vårt hovedfokus er kvalitet i alle ledd. Individuelle turister, Kurs- og konferansedeltakere, Lokale, Incentiv og events marked eller Grupper, alle er velkommen hos oss!

Nært
til villmarka

25 minutter fra Tromsø sentrum og 15 minutter fra Tromsø flyplass kan du oppleve Nordnorges natur på sitt beste! Vi har opplevelser for alle ferdighetsnivåer og behov.

Hundkjøring og nordlysjakt er våre hovedaktiviterer på vinteren. På sommeren fokuserer vi på den fantastiske midnattsolen med kajakkturer, fjellturer, brevandring og utflukter med våre huskyer.

Vår
historie

Tromsø Villmarkssenter startet allerede i 1988 med Tove Sørensen som eier og daglig leder og i 1990 ble Tromsø Villmarkssenter AS etablert. Tove Sørensen har over 20 års erfaring innen hundekjøring og har blant annet deltatt 15 ganger i Europas lengste hundeløp, Finnmarksløpet. I 2006 gjennomførte hun verdens lengste og tøffeste hundeløp i Alaska, The Iditarod.